נסיעה במונית

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

04/09/2012 | 03:29 | מאת: קרן

שלום, אני מבינה שההמלצה היא ליסוע במונית עם כסא בטיחות קבוע או כסא נייד מתקפל. אם לא ניתן, האם אפשר לסוע עם תינוקת בת חצי שנה עם מנשא ומה יותר בטיחותי - לחגור ואז לשים במנשא, או לשים במנשא ולחגור מעל המנשא או עדיף בלי לחגור או בלי מנשא ולחגור את המבוגר? (אבא של הקטנה נוסע איתה עם מנשא במונית, נסיעות קצרות של עד 5 דקות בעיר :( תודה.

קרן שלום, הסעת תינוק ברכב כאשר הוא במנשא צמוד לגוף אדם מבוגר אין בה כדי להגן על התינוק בעת תאונה, חלילה. במקרה כזה עלול התינוק להיפגע ואפילו בצורה חמורה. בברכה, רינת צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים