מושב בטיחות לגיל 3

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

27/08/2012 | 10:14 | מאת: יוסי

שלום רציתי לברר איזה מושב עליי לקנות לילד בן 3 בגבוה ומשקל ממוצע (95 ס"מ כ 16 ק"ג). האופציות שראיתי הן: בוסטר גבוה עם רצועות פנימיות בוסטר גבוה ללא רצועות פנימיות (והילד נחגר בחגורת הרכב) כיסא בטיחות שמתאים עד גיל 4-5 תודה

שלום יוסי, על פי הנתונים של הילד המושב המתאים הוא בוסטר עם רצועות פנימיות. מבחינה בטיחותית אנו ממליצים שהילד יחגר ברצועות פנימיות לפחות עד הגיעו למשקל של 18 ק"ג. בהמשך ניתן יהייה לחגור את הילד עם חגורת הרכב כשהוא על הבוסטר. בברכה, אייל, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים