נסיעה עם תינוק במונית או טרמפ לא מתוכנן

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

26/08/2012 | 21:20 | מאת: שימושית

האם ניתן לנסוע עם תינוק בן חודש במנשא במונית, כאשר אין אפשרות להתקין סלקל? ובאותו הקשר אם אני נמצאת אצל משפחה ובן משפחה נותן לי טרמפ האם גם אז ניתן? האם החוק מאפשר זאת בשני המקרים? ברור ואין צורך לציין בתשובה שהכי מומלץ התקן בטיחות מתאים לגיל התינוק. תודה

החוק אכן אינו מחייב הושבת ילדים בהתקני ריסון, אך בכול רכב פרטי זה מתחייב. הפתרון הבטיחותי והפרקטי שאנו ממליצים עליו הוא לרכוש מושב משולב הקארויי Sit n' Stroll מדובר במושב המשמש גם כעלגה, כך שאין צורך "להסחב" איתו בידיים. כדי לראות תמונות של המושב ניתן להעתיק את הכתובת הבאה ולפתוח בדף אינטרנט: http://reviews.costco.com/2070/11174929/lillygold-sitnstroll-5-in-1-combination-car-seat-stroller-reviews/reviews.htm בברכה, אייל , צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים