העברת ילד לבוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

22/08/2012 | 17:43 | מאת: שירי

שלום הבן שלי בן שנתיים וחודש והוא גבוה ושוקל 14 קילו. לאחרונה חשבנו להעביר אותו לבוסטר של 15-36 קילו. האם אפשרי למרות שהוא קילו פחות ממה שמבוקש? כיום הוא יושב על כסא בטיחות של 0-18 קילו ונראה שהוא כבר די צפוף לו.... אשמח לתשובתכם במהירות

שירי שלום רב, עפ"י חוק ילד צריך לשבת במושב בטיחות עד גיל שלוש. המלצת הבטיחות מוסיפה כי על הילד להיות במשקל 18 קג' לפחות. את מתארת שהכסא מעט צפוף עבורו ולכן- ניתן לקנות היום בשוק בוסטרים עם רצועות פנימיות- אלו משמשים ככיסא בטיחות לכל דבר, כל עוד הילד חגור עם רצועות פנימיות ולא רק באמצעות חגורת הבטיחות של הרכב. הבוסטר עם הרצועות הפנימיות יהפוך לבוסטר ברגע שתוציאי את הרצועות הפנימיות, לא לפני 18 קג'. בברכה, מיכל- צוות מומחי ארגון 'בטרם'.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים