נורית כרית אוויר נדלקה בצג הרכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

21/07/2019 | 10:41 | מאת: שגיא

יש לי יונדאי טוסון 2016, נדלקה ברכב נורית כרית אוויר, לאחר בדיקה במוסך מורשה נאמר לי שהתקלה נעוצה בחגורת בטיחות אחורית ושיש להחליפה כאשר העלות היא כ-4000ש"ח שאלתי היא מה הקשר בין כרית האוויר לבין חגורת הבטיחות?

שלום שגיא, שאלתך היא בהיבט טכני ואין לנו מידע כזה. אנחנו יודעים שביידי משרד התחבורה יש רשימה של יצרנים מורשים להארכת חגורות בטיחות ייתכן ששם תוכל לקבל תשובה. המשך יום נעים ובטוח שלומית מצוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים