היכן ממקמים כסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

16/08/2006 | 01:07 | מאת: דגנית3333

שלום רב רציתי לישאול היכן הכי טוב למקם את כסא הבטיחות של ילדתי בת ה3 מאחורי כסה הנהג (אני) או באלכסון מימני בירצוני לציין שאני מסיעה את ילדי לבית הספר ואז נוצרת בעיה שהם צריכים לרדת מהצד של הכביש לכן מיקמתי אותה מאחורי בכדאי שהם יוכלו לצאת מהצד של המדרכה האם זה בסדר? שאלה נוספת אני גרה בהוד השרון ושמעתי שאפשר להגיע אליכם ואתם תוכלו ליקשור לי את הכסא בצורה הכי נכונה כי כרגע מלא רצועות לא קשורות הוא תפוס רק אם חגורת הבטיחות האם זה מספיק ? או שצריך לקשור גם את הרצועות שמגיעות עם הכסא אם כן היכן אתם נימצאים ? תודה

דגנית שלום, לגבי מקיום המושב ברכב - הכי חשוב שהילדים ישבו במושב האחורי של הרכב, זהו המקום הבטוח ביותר עבורם ברכב. לגבי שאלתך השנייה, על סמך המידע שכתבת לא אוכל להגיד לך אם הכסא שלך חגור כמו שצריך. ארגון בטרם אכן נותן ייעוץ להורים בהתקנת מושבי בטיחות ברכב. השירות כולל יעוץ והדרכה להורים בכל הקשור להתקנת מושבי בטיחות ברכב. במסגרת הייעוץ מלמדים את ההורים כיצד להתאים את מושב הבטיחות לגילו ולמשקלו של הילד, כיצד לקבע את מושב הבטיחות בצורה הנכונה והבטוחה ביותר למושב הרכב, וכיצד לארגן את הושבת הילדים במושבי הבטיחות ברכב כשיש במשפחה יותר מילד אחד ועוד. השירות ניתן בתשלום, על-פי תיאום מראש ומתקיים גם בפתח תקווה, במטה הארגון. לתיאום היעוץ ניתן להתקשר למוקד מומחים בטלפון 03-9263111 או לפנות במייל [email protected] . בברכה, זוהר צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים