כיסא בטיחות משולב עם בוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/08/2006 | 23:19 | מאת: דנה

בני בן שנה ושוקל יותר מ10 ק"ג. מהם היתרונות והחסרונות בקניית כסא בטיחות משולב עם בוסטר לעומת כיסא בטיחות רגיל? האם תוכלו להמליץ על כיסא מסויים? תודה דנה

שלום דנה היתרונות של מושב בטיחות הם: שיש אפשרות לכוון את הזווית של המושב לפחות לשניים או שלושה מצבים ויש בכך משום הנוחות. היתרונות של בוסטר עם רצועות פנימיות הם בעיקר משך התקופה בה ניתן להשתמש בו כמושב בטיחות וכבוסטר. בכל מקרה שני המושבים מתאימים לילד מעל גיל שנה ומעל 9 ק"ג, אבל כדאי לבדוק התאמת כל מושב באופן ספציפי להתקנה ברכב וגם להושיב את הילד בו ולבדוק את מידת הנוחות עבור הפעוט. בנושא ההמלצה - אנו לא ממליצים על דגמים של מושבי בטיחות. בברכה אביטל

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים