מןשבי בטיחות צרים ככל הניתן

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/02/2019 | 06:42 | מאת: לירון

שלום, אנו צריכים להכניס במושב האחורי שני בוסטר גב (לילדים בני 4 ו-6) וכיסא בטיחות אחד (או סלקל, לתינוקת בת חודשיים). האם ידוע לכם מה הדגמים הצרים ביותר שניתן למצוא בארץ? מתברר שזו בעיה קשה להתאים שלושה מושבי בטיחות (מדובר ביונדאי i35, רכב רחב למדי)

שלום וברכה, באופן כללי, רוב מושבי הבטיחות האירופאיים צרים יחסית וניתן למצוא מושבים שרוחבם לא עולה על 44 ס"מ. ישנם סלקלים צרים אף יותר, שרוחבם לא עולה על 38 ס"מ. על מנת להכניס 3 מושבים בספסל אחורי רצוי שכלל המושבים לא יהיו יותר מ 45 ס"מ. בברכה, איילת, מוקד המומחים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים