מדחום כספית שנשבר באמבטיה של הילדים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

11/07/2012 | 20:42 | מאת: לירון

שלום רב, לפני שבוע נשבר לנו מדחום כספית בחדר האמבטיה של הילדים (ללא חלון). רוב חלקקי הכספית נשטפו לביוב. שבוע לאחר מכן גיליתי כדוריות נוספות בתוך האמבטיה. אני חוששת שהילדים התקלחו בימים "נגועים" בכספית/ נשמו רעלים (החדר לא מאוד מאוורר). עד כמה החששות שלי מוצדקים? למי לפנות?

לירון שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים של 'בטרם'. בנוגע לשאלתך, השפעת הימצאות כספית בבית היא נושא בריאותי שאינו בתחום מומחיותינו ולכן אני ממליצה לך לפנות לרופא הילדים או למשרד להגנת הסביבה לבירור הנושא. בברכה, שרון צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים