בוסטר לבת 8

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

04/07/2012 | 22:52 | מאת: מאיה

שלום, אני מעוניינת לדעת אם בגיל 8 עדיין צריך להשתמש בבוסטר. תודה

מאיה שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. באשר לשאלתך, המלצת ארגון 'בטרם' היא לעשות שימוש בבוסטר עד הגיעו של הילד לגיל 11 וזאת משום שחגורת הבטיחות אינה מתאימה למידותיו של הילד. הבוסטר - המושב המגביה, מתאים את חגורת הבטיחות כך שתהיה ממוקמת על אגן הירכיים ובמרכז בית החזה. כך, בעת תאונה יופחת הנזק. על פי תקנת תעבורה 83א' השימוש בבוסטר צריך להיעשות עד גיל 8. בברכה, ניבי צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים