מוצרי בטיחות לילדים בבית

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

27/06/2012 | 19:36 | מאת: אודי

שלום, אני מחפש פתרונות מיגון לפינות בבית, לשים משהו רך כמו גומי או ספוג על מנת שאם הילד יקבל מכה אז הוא יפגע במשהו רך יותר. יש אתרי אינטרנט, חנויות שבהם ניתן למצוא מיגונים כאלו?

אודי שלום רב, ניתן למצוא מגוון רחב של אביזרי בטיחות למניעת היפגעויות ילדים, הן ברשתות עשה זאת בעצמך והן דרך מנוע חיפוש "אביזרי בטיחות לבית". מצרפת לינק לאתר של ב'טרם' לסביבה בטוחה בבית: http://www.beterem.org/template/default.aspx? PageId=279&catId=19&maincat=1 בברכה , רקפת צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים