נפילה בביה"ס

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

20/06/2012 | 18:12 | מאת: דנה

שלום רב, ביתי בת התשע נפלה היום במהלך משחק בביה"ס וכנראה שברה את היד. (רופא הילדים בדק ואמר שזה כנראה שבר, צילום יבוצע מחר). ביתי כבר נמצאת עם גבס ביד אחת והשבר "החדש" הוא ביד השנייה. אני יודעת שיש ביטוח לילדים בביה"ס- מה הוא מכסה וכיצד תובעים/ מפעילים אותו? בנוסף, המשחק היה בחצר בית הספר במקום שיעור שלא התקיים. האם ניתן להתלונן על כך וגם על עצם העובדה שלא מנעו מביתי לשחק בהיותה כבר עם יד אחת שבורה? לאחר שנפלה, פנתה ביתי למורה שהשגיחה וראתה את הנפילה אך זו פטרה אותה ב"זה מכה יבשה". מודה לעזרכתם ותשובתכם.

דנה שלום, בכל הנוגע למשחק חופשי של ילדתך (בביה"ס או בבית), הדבר צריך להיעשות במסגרת הסכמות ביניכם לבין בית הספר ובהתאם להמלצה רפואית של רופא הילדים. בברכה, שרון צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים