תו תקן ישראלי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

18/06/2012 | 23:05 | מאת: שירן

שלום!! קראתי שכדאי שמושב בטיחות יהיה בעל תקן אירופאי או תקן אמריקאי, ואף כי קיים מחקר לפיו התקן האירופאי מחמיר יותר. ראיתי כסא לבני בו השנה וחצי, בעלתו תקן ישראלי ואישור שיוצר לפי התקן האירופאי, מה זה אומר? זה מספיק בטוח ? שמעתי שבישראל אין מבחנים מספיק טובים,.. מה עוד צריך לבדוק? (מדובר בכסא מדגם קוסמו של פישר פרייס, הנמכר בדר בייבי) תודה רבה!!

שלום וברכה, כל מושב בטיחות שקיבל תקן, בין אם אמריקאי בין אם אירופאי – עמד במבחני ריסוק והינו טוב ובטיחותי לשימוש.ישנו תקן ישראלי למושבי בטיחות ת"י 1107 – המגדיר באילו קריטריונים מושב בטיחות צריך לעמוד (מסמכים מחו"ל על עמידה בתקן וכן סימונים/מדבקה על המושב, הוראות התקנה וכד'). התקן הישראלי מאמץ את התקנים האירופאי והאמריקאי וניתן אוטומטית למושבים שעומדים בתקנים אלו.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים