מבחני ריסוק לסלקלים ע"פ התקן האירופאי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

27/05/2012 | 16:13 | מאת: קרינה

שלום אני לפני רכישה של סלקל חדש. אשמח ללינק לאתרים שמראה את המידע המלא על מבחני הריסוק לסלקלים לפי התקן האירופאי. תודה

קרינה שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום 'בטרם' לבטיחות ילדים. באירופה בגרמניה - מבצע ארגון הצרכנים ADAC מבחנים וולונטריים (מעבר לנדרש בתקן), המשווים בין מושבי הבטיחות הנמכרים שם. מצורף קישור לאתר (החומר בגרמנית), שימי לב כי הצפייה בהשוואה כרוכה לעיתים בתשלום: http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/default.asp?ComponentID=130823&SourcePageID=70159 בברכה, רוית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים