כסא בטיחות איזופיקס

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

13/05/2012 | 16:25 | מאת: שירן

שלום רב, אני מחפשת כסא בטיחות לבני בן השנה וחצי, ונורא מתלבטת לגבי סוג החיבור לרכב, כמה איזופיקס או החיבו לשלדה עם חגורה בטוח יותר מאשר חיבור עם חגורה בלבד, התקציב שלי בערך 500 שח אך אם האיזופיקס בטוח יותר, אשלם יותר.. תודה רבה, שירן.

שירן שלום, תודה על פנייתך לפורום 'בטרם' לבטיחות ילדים. ניתן לעגון את מושב הבטיחות הן באמצעות חגורות הרכב והן באמצעות התקנים כדוגמת איזופיקס או לץ'. כל האפשרויות בטוחות זאת בתנאי, כמובן, שמעגנים כראוי לפי הוראות היצרן. ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על מושב בטיחות מסוג מסוים. לארץ מיובאים הן מושבי בטיחות מתוצרת אירופה והן כאלו מתוצרת ארה"ב, לא ניתן להשוות ביניהם כיוון שהתקנים ומבחני הבדיקה הינם שונים בין המדינות. כל מושב שקיבל תקן, בין אם אמריקאי בין אם אירופאי – עמד במבחני ריסוק והינו טוב ובטיחותי לשימוש. בברכה, רוית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים