כיסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

05/05/2012 | 23:45 | מאת: אמא אוהבת

שלום, ברצוני לרכוש כיסא בטיחות לבתי בת השלוש וחצי. מהו הכיסא הבטוח ביותר? האם כדאי בוסטר חגורות או בוסטר לבד? האם יכול להיות שכיסא אחד בטיחותי יותר מן האחר?

06/05/2012 | 12:13 | מאת: ישי

שלום לאם האוהבת, באופן עקרוני, המלצות הבטיחות שלנו הן להשתדל לא לעבור 'שלב' במושבי בטיחות אם אפשר. כלומר - השלב הראשון הוא סל קל, ואנו ממליצים עד גיל שנתיים. השלב הבא הוא מושב בטיחות, ואנו ממליצים לפחות עד משקל של 18 קילו - שהילד ישב במושב בטיחות עם כיוון הנסיעה. השלב השלישי, בוסטר - מושב מגביה, אשר כשמו כן הוא, מגביה את הילד על מנת שחגורת הבטיחות תשב עליו כראוי. מושב הבטיחות המתאים ביותר לשלב בו בתך נמצאת הוא בוסטר עם רצועות פנימיות. למעשה, כאשר משתמשים ברצועות הפנימיות של הבוסטר, הוא משמש כמושב בטיחות לכל דבר, וניתן להושיב עליו ילדים עד המשקל הכתוב בצד המושב. לאחר שבתך תעבור את המשקל, בעוד מספר חודשים אולי, משתמשים בבוסטר כמושב מגביה לכל דבר וחוגרים את חגורת הבטיחות. ככלל שנכון לכל ילד - המושב הבטיחות הכי בטוח הוא זה ש: א. מתאים לגיל הילד ב. מתאים לרכב ג. נוח ופשוט להתקנה מקווה שסייעתי, ישי

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים