בוסטר לגיל 3 לילדה במשקל 12 ק"ג

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

24/04/2012 | 15:49 | מאת: טלי

ביתי בת 3, שוקלת קצת פחות מ 12 ק"ג ולא גבוהה. יש לנו כסא בטיחות בריטקס דיפלומט שמחובר במושב האחורי באמצע. היא מתלוננת מאוד על הישיבה בכסא זה (צפוף ולא נוח לה, כנראה שגם המרקם הפרוותי לא נעים לה). אנו שוקלים להעביר אותה לבוסטר שיתאים לגילה, ולמשקלה הנמוך יחסית. האם קיימים בוסטרים למשקל 12 ק"ג? או שזה רק מ 15 ק"ג? האם תוכלו לכוון אותי איזה סוג של בוסטר עלינו לחפש? האם זה בטיחותי מספיק עבורה?

טלי שלום רב, ראשית תודה שפנית לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים. המלצתנו לעבור ממושב בטיחות לבוסטר: 1. כאשר הילד שוקל יותר מ-18 ק"ג. 2. כאשר הכתפיים של הילד גבוהות יותר מהחריצים העליונים מהן יוצאות רצועות מושב הבטיחות שלו. 3. כאשר אוזניו גבוהות יותר מגב מושב הבטיחות. בנוגע להמלצות לרכישת בוסטר אני מצרפת קישור לאתר שלנו: http://www.beterem.org/template/default.aspx?maincat=1&catId=16&PageId=618 יום טוב ונסיעה בטוחה שלומית

29/04/2012 | 14:58 | מאת: טלי

העיצה לחכות למשקל של 18 ק"ג לא ממש מעשית, מאחר ואין סיכוי להחזיק אותה בכסא של תינוקות עד אז (כמו שאמרתי זה יקרה בקצב הזה אולי בגיל 6..). כעת היא בת 3 ושוקלת רק כמעט 12 ק"ג. תודה בכל אופן.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים