תינוק בממ"ד ללא חלון-אשמח לתשובה מהירה ככל הניתן:)

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

21/04/2012 | 15:16 | מאת: סיגל

שלום אנו עומדים לעבור לבית חדש ואחת האופציות לחדר לתינוק ( בן 1.3 חודשים) זה ממ"ד ללא חלון. הממ"ד ממוקם צמוד לחדר שינה מאוורר בעל שני חלונות ודלת הממ"ד פונה למסדרון מאוורר גם כן. אך מטריד אותי לשים תינוק לישון בחדר ללא חלון.. רציתי לדעת האם מבחינה בריאותית/בטיחותית הדבר אפשרי או שרצוי למצוא אפשרות אחרת? תודה רבה

שלום רב, שאלתך נוגעת בתחום הבריאות, בו איננו עוסקים. עם זאת, אנו מודעים לכך שהמשרד להגנת הסביבה עוסק בנושא גז הראדון בחדרי ממ"ד ולכן אנו ממליצים לפנות לפניות הציבור של המשרד. לנוחותך, להלן קישור לאתר פניות הציבור של המשרד להגנת הסביבה: http://www.sviva.gov.il/Enviroment/bin/en.jsp?enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=Zone&enDispWho=pniot&enZone=pniot בברכה, שרון צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים