האם עלי להחיף לכסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

08/04/2012 | 21:00 | מאת: אלונה

יש לי סלקל של מקסי קוזי פבל שההנחיהל גביו שהוא עד משקל של 14 ק"ג. הילדה שלי בתשנה ושוקלת 9 ק"ג, האם עדיים ניתן להשתמש בדלקל (אם הוא נגד כיוון הנסיעה) או שמא כבר עלי לרכוש כסא בטיחות אם ניתן להשתמש עד מתי?

שלום רב, אם הסלקל שברשותך מתאים עד למשקל 14 ק"ג, ואם מבחינת גובה הסלקל עדיין מתאים לבתך, איני רואה סיבה להעבירה למושב בטיחות. ההמלצה היא להמשיך להושיב כנגד כיוון הנסיעה גם מעבר לגיל שנה, ככל שמושב הבטיחות/סלקל מאפשר זאת. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים