תינוק גדול וגבוה ומעבר לכיסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

08/04/2012 | 16:10 | מאת: מורן

שלום וחג שמח..יש לי תינוק בן 10 חודשים הוא שוקל 9.300 וגבוה לגילו- מתאים לגיל שנה (לא יודעת בדיוק) היום הוא בכיסא בטיחות של מקסי קוזי והרגליים שלו מכופפות והוא ממש דחוס בכיסא. לשאלתי רציתי לדעת אם אני יכולה להעביר אותו לכיסא הבטיחות של מקסי קוזי (יש לי מביתי הגדולה) למרות שהוא לא נגד הנסיעה??

שלום רב, תינוק עד גיל שנה ומשקל 9 ק"ג חייב לשבת כנגד כיוון הנסיעה. אנו ממליצים להמשיך להושיב כנגד כיוון הנסיעה גם מעבר לגיל שנה, כמובן במושב בטיחות המתאים. את יכולה לחפש מושב בטיחות הניתן לעיגנה כנגד כיוון הנסיעה, בו הוא יוכל לשבת בנוחות. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים