בטיחות גני השעשועים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

19/07/2006 | 12:26 | מאת: מורוביץ

אני גרה בישוב קהילתי וגני השעשועים אצלינו ירודים מאוד. המתקנים חלודים, העץ מוציא שבבים, הברגים לא מוברגים עד הסוף. והמצע היא עפר הדוק עם דשא מת ושורשים או חצץ לבן וקוצים. המתקנים בגן החדש גבוהה מאוד וכבר נפלו ממנו ילדים. אנחנו צריכים מידע על אחזקה ועלויות כדי למסור לועד ההנהלה עצומה מהורי הישוב כך שיוכלו ליצור סעיף חדש בתקציב של כספים המיועדים לתחזוקת גינות השעשועים ולדאוג לכך שהגנים החדשים לפי התקן.

שלום רב, שלחתי עבורך באמצעות הדוא"ל נייר עמדה של הארגון בנושא גני שעשועים בטוחים. לא נוכל לסייע בנושא העלויות, זאת תצטרכי לעשות ע"י סקר שווקים עצמאי. בהצלחה, יפית ל.

27/08/2006 | 23:56 | מאת: יונה אבן

למורוביץ שלום רב! אני ממונה בטיחות של קיבוץ אפיקים ולאחרונה [בחודש האחרון עסקתי בנושא ביקורת גני משחקים אצלנו. תוכלי להתקשר אלי ל:פלפון 0507330794, או למייל הרשום כאן ואוכל להעביר אליך חומר רב בנושא ביקורת משחקים כתובות וכו" מה שנשאר לך לעשות הוא צעד קטן לפלפון ונדבר ואו באמצעות המייל.

22/01/2009 | 17:47 | מאת: רחלי

יונה שלום.. אני מעוניינת לקבל ברשותך קצת חומר לגבי בטיחות גני ילדים...אני סטודנטית לתואר שניבביקורת פנימית וציבורית ונושא הביקורת הוא בטיחות בגני משחקים תודה רחלי

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים