חייבת תגובה בדחיפותתתתת

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

28/02/2012 | 01:20 | מאת: כרמית

בני בן 5חודשים עדיין יונק ומאד מפונק,הגישה שלי היא שבשנה הראשונה הוא זקוק לכל תשומת הלב החום והאהבה שלי. ... אני נמצאת בדילמה שלא מפסיקה להעסיק אותי,הייתי אמורה להיות איתו עד גיל שנה בבית ולפני מספר ימים הודיע לי המעביד שלי שבייחס לוותק שלי אוכל להשאר איתו רק עד גיל 7וחצי חודשים גיל שהבנתי שהוא בעייתי כי הם מפתחים חרדה מזרים.. מה גם שהוא לא יודע לאכול מבקבוק ניסיתי להרגיל אותו והוא מאד מסרב ואני די נשברת... השאלה שלי אם עדיף להזדרז ולמצוא לו מסגרת כבר בגיל חצי שנה שאולי כבר יתרגל למטפלות במעון ואז הן לא יהיו לו כל כך זרות בגיל 8חודשים או עדיף להישאר איתו כמה שיותר.. אני גם לוקחת בחשבון שאחרי 60יום המעסיק יכול לפטר אותי ומרגישה שיש סיכוי גדול שזה יקרה ואם כן אז סתם הפסקתי להניק וסתם נתתי לתינוק לעבור למסגרת... בבקשה תשובה בהקדם:(

כרמית שלום, ארגון 'בטרם' עוסק בבטיחות ילדים לכן תשובה בנושא לא אוכל לתת לך וזה תלוי בהחלטתך איך להמשיך ולהתנהל בנושא. תודה, רינת צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים