מעבר לכיסא לרכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

19/02/2012 | 19:57 | מאת: אמא של מאיה

שלום בתי מאיה בת 10.5 חודשים ומאד סקרנית לראות את הדרך והנוף בזמן נסיעה האם אני יכולה להעביר אותה לישיבה בכיסא בטיחות

אמא של מאיה שלום, ראשית תודה על פנייתך לארגון 'בטרם' ךבטיחות ילדים. לשאלתך, על פי חוק תינוקות חייבים לשבת נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנה. המלצת הבטיחות היא שימשיכו לשבת נגד כיוון הנסיעה כמה שיותר, גם עד גיל שנתיים, ככל שמושב הבטיחות מאפשר, לפי משקל הילדים. מכאן שעל מאיה להמשיך לשבת נגד כיוון הנסיעה לפחות עד גיל שנה. בברכה, עפרה צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים