מדחום כספית שבור

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

13/02/2012 | 07:03 | מאת: שרית

שלום,נשבר לי מדחום כספית במרחק לא רב מתינוקת בת 3 חודשיים, אספתי עם מטאטא את השברים הנראים לעין, כיצד ניתן לנקות בנוסף, האם יש בכך סכנה? האם יש אפשרות לאסוף את כל הכספית או שהרעל נשאר בבית. לתשובתכם המהירה אודה.

שרית שלום רב, למרות שאיננו מומחים בהרעלות כספית נראה שהכמות הקטנה הנמצאית במדחום אינה יכולה לסכן דרך האוויר בבית. לגבי הנקיון אפשר לשטוף את בחדר פעם נוספת בצורה יסודית גם מתחת לרהיטים. אני חושבת שהעובדה שהתינוקת עדיין בת 3 חודשים ולא זוחלת על הרצפה היא גורם מרגיע. במידה ואת עדיין לא רגועה את יכולה לפנות למכון הארצי למידע בהרעלות במרכז רפואי רמב"ם בחיפה בטלפון 04-8541900. יום טוב ובטוח שלומית ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים