סלקל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

11/02/2012 | 18:21 | מאת: אולין

רציתי לשאול איך אני יודעת עד איזה גיל הסלקל שברשותי טוב לבן שלי?? קנינו אותו כשנולד ועוד מעט בני בן שנה האם זה רק עד גיל שנה?? או שע"פ המשקל שמצויין על הסלקל?

שלום רב, יש להסתכל בחוברת הוראות היצרן עד איזה משקל של התינוק הסלקל מתאים. לגבי הנסיעה נגד כיוון הנסיעה - בעוד החוק מחייב לפחות עד גיל שנה להושיב א התינוק נגד כיוון הנסיעה, ממחקרים שונים עולה כי ילדים בני שנה עד שנתיים היושבים נגד כיוון הנסיעה בטוחים פי 5 ויותר מילדים בגילים אלו. לאור זאת, המלצתנו היא להמשיך ולהושיב פעוט כנגד כיוון הנסיעה לפחות עד גיל שנתיים, בסלקל או מושב בטיחות המתאים לעגינה כנגד כיוון הנסיעה ומתאים לגילו ולמשקלו של הילד. בברכה, אביטל, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים