ראדיטור עושה רעש

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

04/02/2012 | 19:48 | מאת: אבי

הראדיטור שלנו כמעט חדש אך ממש לאחר דקה שתיים מההפעלה הוא מתחיל לעשות רעש כמו של השמן שקופץ בתוך הצלעות או דומה לכך ואז כשהוסת חום קופץ הוא כאילו מפסיק את פעלות החימום עם רעשי קפיצת שמן כזה וחוזר חלילה. איך אוכל לפתור הבעיה . תודה רבה ואודה לתשובתכם המהירה

אבי שלום, ראשית תודה על פנייתך לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים. נמליץ לך לפנות אל החנות בה קנית את המכשיר ולברר על פעילותו. כמו כן תוכל לבדוק בהוראות היצרן האם הרעשים שאתה שומע הם חלק תקין ממנגנון ההפעלה של המכשיר או לא. תוכל גם אולי להתייעץ עם חשמלאי. בברכה, עפרה, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים