מושב בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

26/01/2012 | 12:37 | מאת: נעמי

שלום רב, האם תוכלו לפרט כאן אילו מושבי בטיחות (שם חברה ודגם) קיימים בארץ אשר ניתן להתקינם נגד כוון הנסיעה עד משקל משמעותי (לא 10 ק"ג אלא יותר - הכוונה היא עד סביבות גיל שנתיים)? תודה!

נעמי שלום רב, ארגון 'בטרם' הוא ארגון ללא מטרות רווח ועל כן אינו ממליץ על סוגי מושבים ספציפיים. לשאלתך, על מנת לבחור ושב בטיחות המאפשר ישיבה נגד כיוון הנסיעה לפחות עד גיל שנתיים יש לבדוק במדריך המצורף למושב (ולעיתים זה כתוב גם על מדבקה המודבקת על המושב) כי המושב מאפשר הושבה נגד כיוון הנסיעה לפחות עד 15 ק"ג. קיימים מגוון של מושבים כאלו. בהצלחה, שלומית.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים