זווית שכיבה בסלקל בזמן נסיעה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

25/01/2012 | 20:50 | מאת: לונה

שלום רב לפי בירורים קיימים בשוק מספר סלקלים של חברות שונות הניתנים לשכיבה של כמעט 180 מעלות. בחברה אחת אמרו לי שמותר להשכיב בזמן נסיעה. בחברות אחרות אמרו שלא. האם יש איזה שהוא חוק גורף לגבי הנושא? תודה כל טוב.

לונה שלום רב, לשאלתך, נכון הוא שישנם סלקלים שאפשר להשכיבם בנסיעה וישנם שלא.. חשוב ביותר להישמע להוראות היצרן מכיוון שרק כך אנו בטוחים שאכן הסלקל בטיחותי. במידה והיצן לא מאשר להשכיב את הסלקל בנסיעה זה אומר שאינו בטיחותי בתנוחה זו. תודה ויום טוב שלומית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים