משה קול 15

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/01/2012 | 13:25 | מאת: אלין

שלום רב, בני בן שנה וחצי ומצליח כבר לזנק מהמיטת תינוק שהוא ישן בה. האם קיים מעקה בטיחות למיטת תינוק? אני לא רוצה עדיין להעביר אותו למיטת מעבר.

אלין שלום, בעקרון אם התינוק מנסה לצאת ממיטת תינוק, ההמלצה היא שאין להשאירו במיטה הנוכחית בגלל סכנת נפילה. אם וידאת שהורדתם את בסיס המיטה עד השלב התחתון ביות וכאשר הילד עומד המעקה מגיע לו עד בית החזה, מומלץ להעבירו למיטה אחרת - מומלץ להעבירו למיטת מעבר / נוער ושם בהחלט מומלץ להוסיף מגן נגד נפילה, אם זה לא חלק מובנה ממנה. בברכה, זוהר צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים