סלקל ורכשית אמבטיה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

16/01/2012 | 12:16 | מאת: רוית

שלום אשמח לשמוע את דעתך על הסלקל של צ'יקו KeyFit 30 ראיתי שבסלקל הזה התינוק חגור ב5 נק' לעומת 3 נק' בלבד בסלקל של Cybex Aton האם זה יותר בטוח? -לסלקל של ציקו יש מדרגה המאפשרת לתינוק להיות במצב שכיבה. שאלה נוספת, האם זה נכון שרכישת אמבטיה זה צעד מיותר ולא בטיחותי כ"כ (כי אין באמבטיה רתמות) וניתן לרכוש טיולון כבר מגיל לידה תודה רבה רבה

רוית שלום, התקן מחייב 3 נקודות. מכיוון שבתאונה נגד כיוון הנסיעה גב מושב הבטיחות הוא זה שסופג את מירב האנרגיה והוא זה שמגן על התינוק, ההבדל בין 3 נקודות לעומת 5 נקודות פחות משמעותי. ייתכן שיש יתרון מסוים ל-5 נקודות. כל מה שמעבר לתו הוא נתון לשיקולך, רצוי להגיע לקניה עם המכונית לראות שאפשר להתקין אותו והוא נוח לשימושך. אנחנו יודעים כי יש דיון ארוך בנושא האמבטיות והדיון הוא על מידת השיפוע. נכון שאנו פחות אוהבים שימוש באמבטיה כי אין אפשרות חגירה והמלצתנו היא לחגור בכל שלב. בברכה, רינת-צוות מומחי ארגון 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים