כסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

10/01/2012 | 23:50 | מאת: שלי

באיזה כסא בטיחות כדאי לבחור בריטקס אוונפלאו, אלפא אומגא או מקסי קוזי

שלי שלום ותודה על פנייתך ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על מושב בטיחות מסוג מסוים. על כל אחד לזהות את הצרכים של הילד והמשפחה ובהתאם לבחור מושב מתאים. מספר היבטים שמומלץ לקחת בחשבון: 1.היבט ראשון בטיחות- יש לוודא כי עומד בתקן אירופאי או אמרקאי בהיבט בטיחות עמידה בתקן בספקת את הבטיחות כל תוספת של מחבני ריסוק למניהם הם תוספות של היצרנים. 2. ממחקרים שונים עולה כי ילדים בני שנה עד שנתיים היושבים נגד כיוון הנסיעה בטוחים פי 5 ויותר מילדים בגילים אלו. לאור זאת, המלצתנו היא להמשיך ולהושיב פעוט כנגד כיוון הנסיעה לפחות עד גיל שנתיים, במושב בטיחות המתאים לעגינה כנגד כיוון הנסיעה עד משקלים גבוהים. 3. במידה ויש עוד ילדים לחשוב על כך שיהיה מושב צר המאפשר ישיבה נוחה מאחור. בברכה איילת, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים