מושבי בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

08/12/2011 | 11:21 | מאת: שימרית

שלום יש לי 2 בנות אחת בת 3 שוקלת בערך 12 וחצי קילו ותינוקת בת 4 חוד' . יש לי כמה שאלות: האם את הבת הגדולה אפשר להעביר לבוסטר עם רצועות מובנות והאם זה בטוח יותר מכסא הבטיחות שהיא נמצאת בו עכשיו? ובאיזה כיסאות במושב האחורי בטוח לשים כל אחת מהבנות (בהתאם לגיל שלהן)? תודה מראש

שימרית שלום, תודה על פנייתך. לשאלתך, המלצתנו היא ששתי הבנות ימשיכו לשבת במושב האחורי של הרכב עד גיל 13 לפחות. לא משנה באיזה מושב תושיבי אותן, חשוב שיהיו במושב האחורי. סטטיסטית מרבית תאונות הדרכים מערבות את חזית הרכב לכן המושב האחורי בטוח יותר. 1. הקטנה צריכה להמשיך לשבת נגד כיוון הנסיעה בסל קל או במושב משולב, המאפשר עיגון המושב נגד כיוון הנסיעה. המלצתנו היא עד גיל שנתיים, החוק מחייב עד גיל שנה. 2. הגדולה: המלצתנו להמשיך לשבת במושב בטיחות עד משקל של 18 ק"ג. היא יכולה לעבור לבוסטר עם רצועות פנימיות, המשמש כמושב בטיחות לכל דבר: המושב מעוגן לרכב והילדה מוחזקת למושב באמצעות רצועות פנימיות. בברכה,

08/12/2011 | 12:49 | מאת: שימרית

לא הבנתי רק אם היא יכולה לעבור עכשיו לבוסטר עם רצועות פנמיות או עד שתגיע למשקל 18 ? שוב תודה וסליחה על אי ההבנה (-8

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים