טיולון

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/12/2011 | 23:28 | מאת: חן

שלום רב, אם בבטיחות עסקינן אז רציתי לדעת בנושא בטיחות אילו טיולונים מומלצים מבחינת בטיחות גב התינוק, במהלך הטיול אנו נתקלים לא פעם במדרכות שאינן ישרות ובמיכשולים בדרך רציתי לדעת האם יש המצלה לטיולון ספציפי אשר בעל בולמי זעזועים טובים ושנותן תמיכה טובה לגב ולתינוק בכלל והאם קיימים אביזרי בטיחות שמומלצים להוסיף לטיולון (תינוקת בת 8 חודשים באחוזון גבוה

שלום חן תדוה על פנייתך. ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על מוצרים של חברות. יש לבדוק כי העגלות בעלי תקן ממכון התקנים. להלן לינק הכולל מידע והמלצות לרכישת עגלות מאתר מכון התקנים: http://www.sii.org.il/286-956-he/SII.aspx?LastFolderId=283 בברכה אביטל, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים