סלקל מעל גיל שנה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

שלום, הבנתי מאתרכם שההמלצה החדשה היא להושיב תינוקות בסלקל עד גיל שנתיים ולא רק שנה. הבת שלי מעל 9 קילו (ובת שנה). האם להשאירה בסלקל נגד כיוון התנועה למרות שהיא עברה את 9 קילו?

30/11/2011 | 12:18 | מאת: מיכל, צוות מומחי ארגון 'בטרם'

שירן שלום, המלצת ארגון 'בטרם' היא להושיב ילדים נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנתיים. לצורך כך קיימים מושבים המתאימים להושבה נגד כיוון הנסיעה עד משקלים העולים על 9 קג'. אם הסלקל שברשותך לא מאפשר הושבה מעל משקלל 9 קג' נגד כיוון הנסיעה אזי יש להחליפו. קיימים היום בשוק מושבי בטיחות המאפשרים הושבה נגד כיוון הנסיעה עד משקלים גבוהים יותר (15 ואף 18 קג') כאשר לאחר מכן ניתן להתקינם גם עם כיוון הנסיעה להמשך, עד משקלים המתאימים. בברכה, מיכל- צוות מומחי ארגון 'בטרם'.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים