מכתב סליחה למקרה שעדיין לא קרה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/11/2011 | 10:32 | מאת: אוהד

מכתב סליחה למקרה שעדיין לא קרה סליחה בן שלי סליחה כי מרגע שהתקינו אותם תמיד הרגשתי שפח אשפה בעומק של 5 מטרים הוא דבר מסוכן. סליחה כי פניתי לעיריה אבל איש לא התייחס. סליחה כי מכון התקנים לא הגדיר שבור מלא פסולת בעומק שכזה שניתן לפתוח בהינף יד אינו עומד בשום תקן. סליחה כי מסתבר שאתה לא הילד הראשון שמת לאחר שנפל למלכודת שכזאת ועדיין לא נעשה דבר. אז אני מבקש ממך סליחה ומבטיח שאני לא אסלח לעולם... (מקווה שגם לא יקרה - אבל חייבים לעשות משהו)

אוהד ג. היקר, אתה מעלה נקודה חשובה, עובדת הארגון נתקלה בבעיה דומה השבוע ומיד החלה את הטיפול בו. מכתבך היה אכן מרגש. לציבור יש כוח רב ונשמח אם תפנה ישירות גם למכון התקנים ולתקשורת. בברכה, איילת ג.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים