ריסוס נגד מזיקים בסביבת תינוקות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

19/06/2006 | 17:28 | מאת: גדי

עלי לרסס את הבית נגד פרעושים, אולם אני חושש בגלל התאומים בני החודשים וחצי. חברות הריסוס השונות ממליצות להעדר מהבית לשעתיים בלבד. כיצד נכון לנהוג אחרי הריסוס ? כמה זמן יש להעדר מהבית? (בייחוד לגבי ריסוס מסוים זה). תודה

שלום רב, תודה על פנייתך. ארגון בטרם אינו עוסק בנושא זה. במידה ואתה משתמש בחברת הדברה מקצועית אני מציעה לבקש מידע זה מהם. כן ניתן לבדוק במכון הארצי למידע בהרעלות 04-8541900, ייתכן וידעו לענות לך על שאלה זו. בברכה אביטל

24/08/2006 | 16:12 | מאת: magnor

מגנור מייבאת מוצרי הדברה אלקטרונית. הדברה זו נעשית ללא שימוש בחומרים מכל סוג שהם. ניתן להתרשם ממוצרי החברה באתר www.magnor.co.il

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים