מושב בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/11/2011 | 13:53 | מאת: חגית

שלום , לאור ההמלצה החדשה להושיב עד גיל שנתיים נגד כוון התנועה. ברשותי מושב בטיחות מקסי קוזי דגם פריורי שנרכש ב2007 - האם זהו כסא שניתן לשים נגד כוון התנועה? האם לאור ההמלצה החדשה יש כסאות מיוחדים נגד כוון התנועה או שניתן להשתמש באותם כסאות הפוך? תודה מראש על תשובתכם

חגית שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. המלצתנו היא להמשיך ולהושיב פעוט כנגד כיוון הנסיעה לפחות עד גיל שנתיים, בסלקל או מושב בטיחות המתאים לעגינה כנגד כיוון הנסיעה ומתאים לגילו ולמשקלו של הילד. לכן, ראשית יש לבדוק את הגבלת המשקל בסל קל של ילדך (עליכם לבדוק את חוברת הוראות היצרן). אם הסל קל עדיין מתאים למשקל ולגובה של ילדך, נמליץ להמשיך להושיב אותה בו. אם ברצונך לרכוש מושב חדש, נמליץ לך לרכוש מושב משולב, המאפשר עגינה נגד כיוון הנסיעה עד משקל מסוים ואח"כ ניתן להפוך אותו ולהושיבו עם כיוון הנסיעה. בברכה, רינת צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים