חוסר בטיחות בהפלגות של מנו

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/11/2011 | 19:08 | מאת: אושרית

שלום, באוגוסט האחרון הפלגנו עם ביתי בת השנתיים ליוון בספינה של מנו ספנות ואני ממש הופתעתי לגלות שאונייה לא בטיחותית כלל ומדובר בסכנת נפשות לצאת להפלגות הנל עם תינוקות. אני כלל לא מבינה איך מוכרים כרטיס לתינוקות בלי לעמוד בסטנדרט של בטיחות בסיסי? חשוב לי להפיץ בקרב ההורים.

אושרית שלום רב, בטיחות ילדים במקומות ציבוריים שונים ומקומות אירוח כמו מסעדות, מלונות וכולי לוקה פעמים רבות בחסר והנושא, כמו נושאים רבים אחרים בתחום, דורש שיפור. ארגון 'בטרם' מקדם את הפצת הידע בתחום, אך יצירת סביבה בטיחותית לילדים בארגונים ומוסדות פרטיים יכולה להגיע גם עקב מודעות ודרישה של הצרכנים- במקרה זה: הורים. אם את מעוניינת לבדוק האם יש תקנים והוראות בטיחות שעוסקים ספציפית בנושא השיט אני ממליצה לך לפנות למכון התקנים. בברכה, פזית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים