תינוק במושב קדמי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

24/10/2011 | 11:06 | מאת: חוה

ברשותי טרנספורטר פולקוואגן 2007. הרכב מאובזר לצרכי נכה המרותק לכסא גלגלים.נאמר לי במוסך שאין אפשרות לנטרל את כרית האויר במושב הקדמי ליד הנהג. הבעייה היא שבדרל כלל אין אפשרות להושיב את התינוק במושבים אחרים, שכן כל החלק המרכזי של הרכב פונה ממושבים כדי לפנות מקום לגסא הגלגלים, מה ניתן/כדאי לעשות?

חוה שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום 'בטרם' לבטיחות ילדים. באשר לשאלתך, יש לפנות באמצעות המוסך המרכזי ליצרן הרכב על מנת לברר האם קיימת אפשרות בנסיבות המיוחדות הללו לנטרל את כרית האוויר. בברכה, ניבי צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים