צניחת טחורים לא כואבים
דיון מתוך פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה
שלום מזה מספר שנים ישנם טחורים לא מדממים ולא כואבים שיוצאים רק בשירותים (כל יום), אני פשוט מכניס אותם ביחד עם הניגוב וזה לא מפריע לי בתנאי שאין מאמץ גופני לאחר מיכן. מידי מספר שבועות ישנו כאב חד כמו דקירת סכין באזור פי הטבעח לכיוון חזית הגוף, כשאני חושב על זה, הכאב מופיע לרוב לאחר ביקור בשירותים. האם יש סיבה לדאגה או שניתן להמשיך כך? רב תודות, אביעד
אביעד שלום, טחורים כמו גם חלק גדול מהבעיות האחרות הגורמות לכאבים באיזור פי הטבעת הן בעיות של איכות חיים, ולכן יש מקום לטפל בהן אם הן מספיק מפריעות לאיכות חייך. יחד עם זאת, לצערי אין ביכולתנו לבצע אבחנות פרטניות באינטרנט ללא בדיקה.
אביעד שלום, תלונות כפי שאתה מתאר יכולות להגרם על ידי בעיות שונות באיזור פי הטבעת, כגון פיסורה, טחורים, ועוד. לצערי אין ביכולתנו לבצע אבחנות פרטניות באינטרנט ללא בדיקה. אם אתה לא שקט, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבירור והכוונת הטיפול.