דימום וטיפול מה לעשות?דחוף......

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/12/2005 | 17:15 | מאת: שלי

שלום לך ד"ר. לפני חודשים בערך התגלה אצלי טרום סרטן הרחם לאחר היופסיה. החלטתי לקבל טיפול הורמונלי ולא לעבור ניתוח להוצאת הרחם. אני מקבלת כדור בשם megace פעם ביום במינון 40.למשך 3 חודשים ולאחר אני צריכה לעבור שוב ביופסיה. כיום לאחר חודשים יש לי בערך חודש דימומים.שאלתי בתחילת הדימומים במחלקה בה אני מטופלת ואמרו לי להמשיך את הטיפול. היום היתי בקופת חולים אצל רופא נשים והוא אמר לי אולי להקדים את הבדיקה.מה דעתך ומה לעשות האם זה חריג.תודה לך שלי.

שלום לך, סביר בהחלט להמשיך הטיפול 3 חודשים ואז לחזור על הביופסיה, הטיפול הזה מקובל וידוע. אם תרצי יותר לשאול בכיוון ממליץ להפנות שאלות לפורום גינקואונקולוגיה, בהצלחה, ד"ר שלומי כהן-אילון

13/12/2005 | 14:00 | מאת: שלי

תודה לך .ד"ר.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים