מיומה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/12/2005 | 15:14 | מאת: שגית

שלום רב, יש לי מיומה גדולה ( בערךך 11 ס"מ) ממנה אני סובלת מדימומים קשים , לחץ במתן שתן ואנמיה (IRON- 24 ,המוגלובין 10). אני בת 38 עם שני ילדים וללא כל תוכניות ללדת בעתיד. קיבלתי ייעוץ לגבי צינתור ואולטרסאונד ממוקד בשיבא, ואני מוותרת על שתי השיטות. כרגע אני מנסה להחליט בין כריתת המיומה לבין כריתת הרחם כולו. אני לא מצליחה להחליט, אשמח אם תוכל לעזור לי. בברכה, שגית

ראו תשובתי לאותה השאלה בפורום מיומות מהיום, בברכה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים