הפסקת גלולות ומחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/12/2005 | 13:07 | מאת: מרים

הפסקתי לקחת גלולות אחרי כמעט 10 שנים. כעבור 30 יום בדיוק הופיע המחזור הראשון בעוצמה גבוהה מאוד. עברו כבר 36 יום מאז ועדיין לא קיבלתי מחזור שני, האם זה נורמאלי? ביצעתי בדיקת הריון ביתית אמש והיא שלילית, ויש לציין שאנו משתמשים בקונדום במהלך כל הזמן הזה על מנת לא להרות. תודה.

מרים שלום, התופעה של אי סדירות בוסתות לאחר הפסקת גלולות יגועה ומוכרת. נוכח בדיקת הריו שלילית הייתי ממתין עוד 4-5 ימים אם לא תקבלי וסת, גשילרופא נשים ע"מ לקבל כדורים ל"זרוז" הוסת. בהצלחה, אשמח לעמוד לשירותך, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים