דימום תוך כדיי לקיחת גלולה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

10/03/2009 | 14:53 | מאת: ליאור

ד"ר שלום , אני נוטלת מזה כשלושה חודשים גלולה למניעת הריון בשם מינס. בחודש האחרון אני סובלת מכאבים לסירוגין באזור המותניים התחתונות , כמו כן, יש לי דלקת בעצב בגב התחתון מצד ימין ונטלתי תרופות למניעת הדלקת. לפני כארבעה ימים בעודי נוטלת גלולות ( לא החמצתי אף גלולה , אינני במתח ,ולא עברו עליי אי אילו שינויים מנטליים) החל דימום זעום , שבעת מאמץ מתגבר , היום הוא הגיע לשיאו וכמות הדם הייתה רבה ביחס לימים האחרים. ברצוני לדעת במה מדובר והאם עליי לדאוג? תודה - ליאור

ליאור שלום, דימום ב-3 החודשים הראשונים לגלולות שכיח, אין בדימום חד פעמי ללמד על בעייה. המשיכי בחודש הקרוב אם ישנה הדימום פני להחלפת הגלולות. בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים