הפרשות שבוע אחרי מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

15/12/2005 | 23:57 | מאת: גילי

בת 20+ לא נוטלת גלולות ולא מקיימת יחסים. כשבוע לאחר סיום המחזור מופיעה הפרשה חומה-דמית [לא דם טרי] כמו בסוף המחזור, התופעה באה והולכת. במקביל יש לי פרץ של פצעים בפנים [תופעה שאינה קיימת אצלי בעוצמה כזו] האם בשלב ראשון יספיקו בדיקות דם לבדיקת מצב ההורמנים ואולטראסאונד חיצוני [אני לא מעוניינת בבדיקות וגינליות]

שלום לך, בדיקות הורמונליות ביום 3-5 לווסת + בדיקת אולטרסאונד בטני בהחלט יספיקו לברור. אשמח לעמוד לשירותך, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים