שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

15/12/2005 | 23:07 | מאת: שירה

שלום, אני לאחר הפסקת גלולות, לא קיבלתי מחזור קרוב לחצי שנה. לקחתי כדורים 5 ימים, עכשיו אני 3 ימים לאחר סיומם, עדיין ללא מחזור. במקביל יש לי תקופה די ארוכה כאבים במפשעות/שחלות? מה קורה לי?? אני ממש מודאגת והתור לאולטראסונד רק עוד 3 שבועות. לפני הפסקת הגלולות הכל היה תקין. תודה על תשובתך.

שלום לך, יש להמתין 5-10 ימים אחרי הגלולות לקבלת הווסת. מבחינת הכאבים רצוי להבדק בהקדם. אשמח לעמוד לשירותך, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים