שאילה בהמשך

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

15/12/2005 | 12:00 | מאת: דנה

שלום אני בת 39 המחזור שלי לא סדיר וסובלת מתת פעיולות של בלוטת התריס, אך מטופלת ע"י אלטרוקסין ומאוזנת יש לי אקנה קל והחלטתי לטפל בנושא , רופא עור המליץ לי עם רואקוטאן רופא עור שלי לא המליץ לי לעשות בדיקות הורמונליות אבל גיליתי שמיקרים נדירים שרואקוטאן לא עובד או עובד לטווח קצר זה נשים עם בעיות הורמונליות אני לוקחת עכשיו גלולות מינס האם זה מה שייסדר לי בעיות הורמונליות ? אני מבינה שאין טעם לעשות בדיקות הורמונליות בזנן נטילת הגלולות אני אצטרך לקחת גלולות עד הגיל המעבר ? אשמח מאוד לתשובות תודה רבה

שלום לך, הייתי מבצע ברור הורמונלי מפורט ביום 3-5 לווסת גם תחת גלולות, החטאת אבחנה יכולה למשוך טיפול ארוך ומיותר. פני לרופא המטפל בבקשה לברור הורמונלי מקיף. שבת-שלום ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים