גלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

15/12/2005 | 00:08 | מאת: שר

הבנתי שניתן ליטול שתי חפיסות של גלולות ברצף על מנת לדחות את המחזור באופן חד פעמי. במידה ומופיע דימום במהלך נטילת החפיסה השנייה,מה עליי לעשות? האם צריך להמשיך ליטול את החפיסה השנייה עד שתסתיים, או להפסיק באמצע החפיסה השנייה? והאם במידה ומופיע דימום אני עדיין מוגנת מהריון ? תודה

שלום לך, ניתן לקחת גלולות ברצף לדחיית הווסת. עם הפסקת הגלולות יופיע הווסת ואז חוזר חלילה. בזמן הדימום כמו בווסת יש לחדש הגלולות. בברכה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים