דלקת-דחוף!

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/12/2005 | 19:45 | מאת: דינה

שלום, לפני חודש וחצי היתה לי דלקת בנרתיק ללא הפרשות מיוחדות אבל מלווה בגרד וצריבה. השלמתי טיפול באמצעות נרות פולידין-10ימים ומשחת אגיסטאן במשך 3 ימים. במקביל לדלקת הנ"ל התחילה דלקת בדרכי השתן שטופלה בצפורל. כרגע שוב אני מרגישה בצריבה וגרד בנרתיק ותחושה של מלאות שלפוחית השתן ותכיפות במתן השתן. יש לציין שאני אמורה לקבל וסת בימים הקרובים. השאלות שלי הן: האם ניתן לבצע בדיקת שתן במצב כזה? הרי יכולים להיות ליקוציטים גבוהים אם ישנה דלקת בנרתיק וגם תרבית עלולה להיות חיובית. האם להבדק קודם ע"י רופא נשים? ומה לעשות עם התחושה הלא נעימה בדרכי השתן? מודה מראש על תשובתך המהירה.(התור לרופא עוד מספר ימים).

שלום לך, רצויה בדיקת רופא/ת נשים בהקדם. נראה כי או שהדלקת טופלה באופן חלקי או שהאבחנה אינה נכונה. גשי שנית להבדק בהקדם. בברכה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים