הפרשה דמית כשבוע אחרי הביוץ.

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/12/2005 | 20:30 | מאת: ד.ג

שלום. אני בת 28 עם מחזור סדיר. שמתי לב שכשבוע לאחר הביוץ, מופיעה אצלי הפרשה חומה מעט דמית למשך שלושה ימים. לאחר מכן נפסקת לחלוטין ההפרשה החומה למשך ארבעה ימים, וביום הרביעי של ההפסקה אני מקבלת מחזור. האם זו תופעה נורמלית? האם זו אינדיקציה לבעיה שתקשה עליי להיכנס להיריון. אני מודאגת מאוד ואשמח לקבל תשובה בקרוב. תודה וערב טוב.

שלום לך, אכן התופעה שציינת עשויה להפריע בכניסה להריון. אני מציע לך לעבור הערכה הורמונלית מלאה של המחזור לוודא ביוץ, ולנסות ע"י שימוש בערכת ביוץ "ללכוד" הביוץ ולהגביר הסיכויים להרות טבעית. בהצלחה,, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים